Kulinaria / Catering
photo

Catering wigilijny
 

Termin składania zamówień do 20.12.2016

Odbiór dań: 24.12.2016r.  do godz. 13:00

Tel.: 58 73 64 806, mail: marketing@hotelriverstyle.pl

                                           

   Dania na zimno:

Wigilijna rolada z karpia z rodzynkami i siekanymi migdałami – 90 zł/kg

Filet z łososia z musem rakowym, muśnięty auszpikiem – 150 zł/kg

Dorsz  w sosie warzywnym z pomidorami (po grecku) – 90 zł/kg

Faszerowane pstrągi z  ziołami – 90 zł/kg

Śledzie w śmietanie z jabłkiem i cebulą – 50 zł/kg

Śledzie w sosie z buraczkami – 55 zł/kg

Pasztet wieprzowy (foremka) – 80 zł/kg

Mięsa pieczone 

(schab, karkówka, boczek, roladka drobiowa)  – 80 zł/kg

 

Dania do samodzielnego odgrzania:

Polędwiczka z sosem grzybowym 100 zł/kg

Połówka pieczonej kaczki z jabłkami 45 zł

Pierogi z kapustą i suszonymi grzybami – 50 zł/kg 

(ok.40 sztuk) 

 

Przy zamówieniach warto wziąć pod uwagę,

iż 1 kg dania wystarczy dla 10 – 12 osób

 


logo © 2016 Hotel River Style Gdynia Reda. All rights reserved.