Catering Wigilijny
Catering Wigilijny 2018

Dorsz  w sosie warzywnym z pomidorami (po grecku) – 90 zł/kg
Wigilijna rolada z karpia z rodzynkami i siekanymi migdałami – 90 zł/kg
Filet z łososia z musem rakowym, muśnięty auszpikiem – 150 zł/kg
Faszerowane pstrągi z ziołami – 90 zł/kg
Śledzie w śmietanie z jabłkiem i cebulą – 50 zł/kg
Śledzie w sosie z buraczkami – 55 zł/kg
Pierogi z kapustą i suszonymi grzybami – 50 zł/kg (ok.40 sztuk)
Pasztet wieprzowy (foremka) – 80 zł/kg
Mięsa pieczone (schab, karkówka, boczek, roladka drobiowa) – 80 zł/kg
Dania ciepłe do samodzielnego odgrzania:
Polędwiczka z sosem grzybowym 100 zł/kg
Połówka pieczonej kaczki z jabłkami 45 zł

Przy zamówieniach warto wziąć pod uwagę, iż 1 kg dania wystarczy
dla 10 – 12 osób.

Termin składania zamówień do 20.12.2018
Odbiór dań: 24.12.2018 do godz. 13:00

 


logo © 2016 Hotel River Style Gdynia Reda. All rights reserved.