Kulinaria / Komunia
photo photo photo photo photo photo photo photo





 
River Styles Hotel & SPA to idealne miejsce na organizację przyjęcia z okazji Pierwszej Komunii Świętej.

Przyjęcia komunijne możemy zorganizować w:
  • nowocześnie zaaranżowanej restauracji "Rzeka Smaków"
  • kameralnej części kawiarni – Cafe & Bar
  • Sali Spokojnej
  • Sali Wesołej

Przedstawiamy przykładowe menu na uroczyste przyjęcie z okazji Komunii Świętej:

OBIAD - wariant I

Zupa (do wyboru jedna pozycja):
Krem z kalafiora z orzechami
Żurek z jajkiem
Rosół z kury z makaronem
Zupa z ryb z pomidorami
Krem z pomidorów i warzyw z fetą

Danie główne podawane na półmiskach
(do wyboru trzy pozycje):

Kotlet De Volaille
Pierś drobiowa z farszem ziołowym
Pieczone udo z kurczaka
Pierś z kurczaka w migdałach
Roladka ze schabu z omletem
Dorsz pieczony z masłem koperkowym
Faszerowana warzywami i serem smażona pierś w panierce
Szynka duszona w sosie własnym

Dodatki (do wyboru cztery pozycje):
Mieszane sałaty z cząstkami warzyw i winegretem
Modra kapusta z powidłami śliwkowymi
Surówki sezonowe (trzy rodzaje)
Warzywa na parze
Groszek z marchewką
Gotowane ziemniaki ze świeżym koprem
Smażone ziemniaki w ziołach
Ryż z zielonym groszkiem i smażoną cebulą
Frytki

Deser (do wyboru jedna pozycja):
Szarlotka serwowana na dwóch sosach
Sernik domowy z sosem malinowym
Lody z owocami i ciepłym sosem wiśniowym

Koszt menu obiad – wariant I: 110 zł/os
Koszt pakietu napoi bez ograniczeń: 15 zł/os

Kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane
Dzieci do 3 lat za darmo, Dzieci do 12 lat 50%


OBIAD - wariant II

Zupa (do wyboru jedna pozycja):
Krem z pieczarek z grzankami
Żurek z jajkiem
Rosół z kury z makaronem
Zupa z ryb z pomidorami
Krem z pomidorów i warzyw z fetą
Bulion z kaczki z pierogami
Grzybowa zupa z łazankami
Krem z groszku z parmezanem i grzankami

Danie główne podawane na półmiskach
(do wyboru cztery pozycje):

Kotlet De Volaille
Szynka duszona w sosie własnym
Bitki wołowe
Pierś drobiowa z farszem ziołowym
Pierś z kurczaka w migdałach
Karkówka z sosem myśliwskim
Pieczone udo z kurczaka
Roladka ze schabu z omletem
Dorsz pieczony z masłem koperkowym
Faszerowana warzywami i serem smażona pierś w panierce
Kaczka pieczona z jabłkami z sosem wiśniowym
Kotleciki schabowe
Łosoś pieczony z sosem pomidorowo-anyżowym
Steki z polędwiczek wieprzowych

Dodatki (do wyboru cztery pozycje):
Mieszane sałaty z cząstkami warzyw i winegretem
Buraczki zasmażane
Modra kapusta z powidłami śliwkowymi
Surówki sezonowe (trzy rodzaje)
Warzywa na parze
Gotowane ziemniaki ze świeżym koprem
Ziemniaki zapiekane w beszamelu
Ryż z zielonym groszkiem i smażoną cebulą
Frytki

Deser (do wyboru jedna pozycja):
Szarlotka serwowana na dwóch sosach
Sernik domowy z sosem malinowym
Lody z owocami i ciepłym sosem wiśniowym
Ciasta na paterach – trzy rodzaje
Panna cotta z sosem malinowym
Pieczone karmelizowane jabłko z cynamonem, lodami waniliowymi i sosem owocowym

Koszt menu obiad – wariant II: 130 zł/os
Koszt pakietu napoi bez ograniczeń: 15 zł/os

Kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane
Dzieci do 3 lat za darmo, Dzieci do 12 lat 50%


KONTAKT
ul. Pucka 10 B, 84-240 Reda
tel.: 58 73 64 806
marketing@hotelriverstyle.pl


Istnieje możliwość wzbogacenia oferty o kolację

KOLACJA
(do wybranej opcji menu obiadowego)

Zakąski (do wyboru sześć pozycji):
Mięsa w auszpiku: terrina drobiowa, schab, boczek pieczony, roladki drobiowe
Indycza marmurkowa roladka ze szpinakiem
Małe galaretki drobiowe z groszkiem i marchewką
Duet pasztetów z marynatami
Filety z pstrąga z farszem ziołowo warzywnym
Śledzie podane na trzy sposoby
Łosoś pieczony ze smażoną cytryną w auszpiku
Sałatka grecka
Sałatka z krewetkami, owocami i pikantnym sosem
Sałatka z pieczonym kurczakiem, pikantnym sosem i marynowanymi warzywami
Tatarek śledziowy słodko pikantny

Pieczywo, zimne sosy


Danie na ciepło (jedno do wyboru):
Barszcz z pasztecikiem
Żur na wędzonce
Luzowane uda drobiowe na ostro
Strogonow

Koszt menu kolacji: + 55 zł/os
do wybranej opcji menu obiadowego


Dzieci do 3 lat za darmo
Dzieci do 12 lat 50%


Koszt pakietu napoi bez ograniczeń
do obiadu i kolacji: 20 zł/os

kawa, herbata, woda, soki, napoje gazowane


INFORMACJE DODATKOWE

Istnieje możliwość wniesienia własnych ciast i tortu
Koszt alkoholu:
Wino białe/czerwone 0,7 l – 45 zł
Wódka 0,5 l – 40 zł
Cena menu obejmuje również dekorację stołu adekwatną do okazji
Wynajem oddzielnej sali na samodzielną rezerwację 500 zł

WARUNKI PŁATNOŚCI

500 zł zaliczki w dniu podpisania umowy
Pozostały koszt płatny w dniu Uroczystości

KONTAKT
ul. Pucka 10 B, 84-240 Reda
tel.: 58 73 64 806
marketing@hotelriverstyle.pl




 

logo © 2016 Hotel River Style Gdynia Reda. All rights reserved.