Oferta specjalna / Studniówka
photo
Propozycja I
135zł/ osobę
 
Menu serwowane
 
Zupa (jedna do wyboru)
Krem z topinamburu,
Krem z selera ze słonecznikiem,
Bulion z pieczonych warzyw,
Krem z pieczarek z grzankami i śmietaną
 
Danie główne (jedno do wyboru)
Pierś z kurczaka z farszem warzywnym , ziemniakami gratin i z warzywami pieczonymi,
Rolada wieprzowa z sosem grzybowym podana z pieczonym puree i sezonowymi surówkami,
Roladka ziołowa z kurczaka z pęczotto marchewkowo – brokułowym,
Indyk duszony z grzybami podany z ziemniakami i zielonymi warzywami
 
Bufet
Zakąski (sześć do wyboru)
Chrupiące sałaty z sosem winegret  i cząstkami warzyw,
Roladka z łososia z ricottą,
Sałatka z orzechami gruszką i serem brie,
Mozarella z pomidorami skropiona oliwą i balsamico,
Małe tymbaliki drobiowe,
Tarta grzybowa,
Tarta warzywna,
 Półmiski mięs pieczonych z marynatami
Pasztet drobiowy z morelami,
Sałatka śledziowa z jabłkiem i cebulą,
Pikantny grillowany kurczak na sałacie
lodowej z owocami,
Tradycyjna sałatka jarzynowa
 
Dodatki
Pieczywo, masło, zimne sosy
 
Słodki bufet
Wybór ciast
 
W cenie
Kieliszek wina musującego na powitanie,
Pakiet napoi bez ograniczeń (kawa, herbata, woda, soki, napoje),
Wynajem Sali Bankietowej,
Szatnia, 
Ochrona, 
Parking
Informacje dodatkowe
Istnieje możliwość wniesienia własnego tortu i dodatkowych ciast
  
Warunki płatności
  1 000 zł zaliczki płatne w ciągu 7 dni od podpisania umowy
  40% całkowitych kosztów na 90 dni przed rozpoczęciem imprezy
  40% całkowitych kosztów na 30 dni przed rozpoczęciem imprezy
  20% całkowitych kosztów z  uwzględnieniem pierwszej zaliczki na 7 dni przed rozpoczęciem balu
 
Propozycja II
140zł/osobę
 
Menu serwowane
Zupa (jedna do wyboru)
Krem z pomidorów z mozzarellą i bazylią
Krem z selera ze słonecznikiem,
Bulion z pieczonych warzyw,
Krem z pieczarek z grzankami i śmietaną
 
Danie główne (jedno do wyboru)
Pierś z kurczaka z farszem warzywnym , ziemniakami gratin i z warzywami pieczonymi,
Rolada wieprzowa z sosem grzybowym podana z pieczonym puree i sezonowymi surówkami,
Pierś indycza duszona w sosie dijon podana z małymi kluseczkami i warzywami
Schab pieczony podany z warzywami w beszamelu i puree z groszkiem
 
Bufet
Zakąski (sześć do wyboru)
Chrupiące sałaty z sosem winegret i cząstkami warzyw,
Roladka z łososia z ricottą,
Sałatka z orzechami gruszką i serem brie,
Mozarella z pomidorami skropiona oliwą i balsamico,
Małe tymbaliki drobiowe,
Tarta grzybowa,
Tarta warzywna,
Półmiski mięs pieczonych z marynatami
Pasztet drobiowy z morelami,
Sałatka śledziowa z jabłkiem i cebulą,
Pikantny grillowany kurczak na sałacie
lodowej z owocami,
Tradycyjna sałatka jarzynowa
 
Dodatki
Pieczywo, masło, zimne sosy
 
Danie na ciepło po północy (jedno do wyboru)
Zupa gulaszowa
Barszcz z pasztecikiem

Żur na wędzonce
 
Słodki bufet
Wybór ciast
 
W cenie
Kieliszek wina musującego na powitanie,
Pakiet napoi bez ograniczeń (kawa, herbata, woda, soki, napoje),
Wynajem Sali Bankietowej,
Szatnia, 
Ochrona, 
Parking
 
Informacje dodatkowe
Istnieje możliwość wniesienia własnego tortu i dodatkowych ciast
  
Warunki płatności
1 000 zł zaliczki płatne w ciągu 7 dni od podpisania umowy
40% całkowitych kosztów na 90 dni przed rozpoczęciem imprezy
40% całkowitych kosztów na 30 dni przed rozpoczęciem imprezy
20% całkowitych kosztów z  uwzględnieniem pierwszej zaliczki na 7 dni przed rozpoczęciem balu

logo © 2016 Hotel River Style Gdynia Reda. All rights reserved.